Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa Primavera Custom

Vespa behoort tot de meest bekende namen in de wereld van scooters. Dit type “retro” scooter van Piaggio blijft in trek. Momenteel zijn er twee modellen verkrijgbaar, de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Als je echt een unieke scooter wilt rijden kies je voor een Vespa Primavera custom. Dit is een Primavera waarbij je zelf jouw favoriete kleur kunt kiezen, en die je uiteraard ook kunt voorzien van alle accessoires en onderdelen die aansluiten bij jouw rijgedrag en voorkeuren. Kies voor een Vespa Primavera custom en laat zien hoe uniek je bent!

 

Vespa Primavera

Na de populaire Vespa LX wist Piaggio met de Vespa Primavera een nog betere scooter te bouwen. Door de techniek van de Vespa 946 motorscooter toe te passen op deze klassiek gestylede retro scooter is de Primavera een ongekend goede scooter geworden. Daarnaast straalt de Primavera die klassieke Italiaanse look uit. Voortreffelijk design met onovertroffen technologie, dat is waar Vespa na zeventig jaar nog steeds voor staat.

 

Vespa Primavera Custom

Er zijn al diverse afwijkende modellen van de Primavera, toch kun je niet altijd het model of de kleur vinden die je zoekt. Met een Vespa Primavera custom bepaal jij hoe de scooter er uit zal zien. De kleur bijvoorbeeld; heb je liever kanariegeel of mat groen voor een unieke look? Geen probleem, de Vespa Primavera custom wordt gespoten in de kleur die jij wilt. Wil je daarnaast ook andere accessoires customizen? Kijk dan in de scooter onderdelen shop en leef je uit! Vespa heeft vele mogelijkheden, ook buiten het standaard “menu”.

 

Unieke Vespa Primavera custom

De Vespa Primavera is de ideale scooter om jouw persoonlijke voorkeur aan toe te voegen. De basis is een topkwaliteit scooter, jij kiest de kleur die bij jou past en eventueel nog de accessoires om echt een persoonlijke scooter samen te stellen. Kijk zelf in de webshop voor alle mogelijkheden of informeer naar de opties en scherpe tarieven.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-primavera/