Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Erkende inspectie van hijs- en hefmiddelen door EKH.nl

De keurmeesters van EKH.nl inspecteren en keuren hijswerktuigen, zoals hijsogen. Keuringen van uw gereedschappen zijn cruciaal voor het waarborgen van de veiligheid. EKH.nl biedt erkende keuring en inspectie van al uw hijs- en hefmiddelen. Ook geven wij u de mogelijkheden tot het volgen van een opleiding tot keurmeester. Onze EKH-keurmeesters zijn deskundig, nauwkeurig en hebben kennis van de wettelijke richtlijnen. Garandeer de veiligheid van uw werknemers met een regelmatige keuring door de ervaren keurmeesters van EKH.nl! 

Veiligheidsvoorschriften

De kwaliteit van uw hef- en hijsgereedschap zoals d-sluitingen is enorm belangrijk bij het gebruik. U wilt als werkgever dat uw werknemers veilig te werk kunnen gaan. Door een erkende inspectie door EKH.nl heeft u de veiligheid in de hand. Onze keurmeesters zijn ervaren en zorgen ervoor dat uw gereedschap en middelen voldoen aan alle wet- en  regelgeving. Ze hebben kennis van alle veiligheidsnormen en kwaliteitsvoorschriften. We maken gebruik van de bedrijfsvoering hijskranen en hijswerktuigen en bedrijfsvoering hef- en hijsgereedschappen. De veiligheidsvoorschriften worden in de praktijk gerealiseerd zodat uw werknemers veilig aan de slag kunnen!

Ervaren keurmeesters

De keurmeesters van EKH.nl zijn ervaren en professioneel. Ze zorgen voor een nauwkeurige, complete inspectie van uw hef- en hijsgereedschap. Met een periodieke keuring bent u verzekerd van gereedschap in optimale conditie. We maken onderscheid in keurmeesters boven de haak en onder de haak. EKH houdt zich bezig met het updaten van de werkvoorschriften aan de hand van wet- en regelgeving. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons doel is het veiligheidsniveau van hijs- en hefmiddelen op een hoog niveau te brengen en te behouden!

Opleiding tot keurmeester van EKH.nl

Interesse in een opleiding van EKH.nl? Tijdens een opleiding tot keurmeester leert u alles over het keuren en inspecteren van hef- en hijsgereedschappen en werktuigen. Na succesvol afronding van de opleiding kunt u als erkend keurmeester aan de slag.