Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Praktijkinrichting van All Dent

All Dent is de specialist voor het inrichten van uw tandarts- of mondzorgpraktijk. All Dent is uw partner voor het inrichten van uw mondzorgpraktijk omdat zij veel waarde hechten aan service. Hierbij draait alles om de lange termijn relatie. All Dent wilt graag dat u bij hen terug komt en dat de relatie van beide kanten goed en vertrouwd voelt. Het serviceteam is professioneel en vakgericht en staat graag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het inrichten van uw praktijk. Hierbij staat snelheid, flexibiliteit en continuïteit centraal. Naast deze twee eigenschappen is de showroom goed bereikbaar en kunt u iedere werkdag van half acht ’s ochtends tot half zes ’s avonds terecht. In noodgevallen kunt u ook buiten kantooruren het bedrijf bereiken zodat zij een monteur naar u toe kunnen sturen. Als u kiest voor All Dent, dan kiest u voor de beste A-producten en apparaten en de beste garantietermijnen.

Werkwijze van All Dent

Bij All Dent draait het realiseren van uw ideale praktijk altijd om samenwerking. Allereerst wordt er samen gekeken naar uw wensen en ideeën. Hierbij wordt er rekening gehouden met een prettig werkklimaat, de uitstraling maar ook het comfort van uw cliënten. Als deze ideeën besproken zijn, dan worden deze ideeën omgezet in een 3D ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het interieur van uw praktijk. Bent u nog niet volledig overtuigd? Dan kan dit uiteraard besproken worden. Alles wordt voor u geregeld door de interieurarchitecten – ook zij realiseren het uiteindelijke interieur. All Dent levert schetstekeningen, apparatuur voor uw praktijk, tekeningen voor de loodgieter en aannemer, het realiseren en het onderhouden van apparatuur, röntgen metingen met KEW-dossier en de metingen van de kwaliteit van het water. Deze metingen zijn verplicht voor iedere praktijkeigenaar om aan te kunnen tonen dat de apparatuur voldoet aan de wettelijke eisen.

Support

Heeft u een probleem? Dan kunt u altijd terecht bij de support. Als u bijvoorbeeld problemen ondervindt met een computer software, dan kunt u de online support inschakelen. Heeft u meer technische problemen? Dan wordt de monteur of technische dienst zo spoedig mogelijk naar u toegestuurd zodat u zo spoedig mogelijk uw apparatuur weer in gebruik kunt nemen.