Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met spuitgieten aan het werk gaan

Ik had een bedrijf nodig die meerdere jaren ervaring had met spuitgieten. Al voor een lange periode wilde ik gaan werken met spuitgieten om een product te realiseren. Alleen heel veel bedrijven doen daar niet meer aan en ik kon steeds geen een vinden die met mij deze opdracht aan wilden gaan. Totdat ik uiteindelijk bij HSV TMP terecht kwam. Zij wilden mij heel graag helpen in het process van het maken van het product door middel van spuitgieten.

Het enige bedrijf dat nog werkt met spuitgieten

HSV TMP was echt het enige bedrijf waar ik terecht kon waar ze nog met spuitgieten werkte. Na een goed kennismakingsgesprek en een plan te hebben gemaakt, was onze samenwerking officieel begonnen. Ik was zelf veel aanwezig bij verschillende meetings over het product en hoe we dit het beste kon aanpakken. Een paar maanden later en het product was helemaal in orde en helemaal gereed. Nadat ik nog een keer goed naar het design had gekeken, zag ik een klein detail dat fout was en gaf dit aan bij het designteam. Ze hebben zich verontschuldigt en meteen de aanpassing gemaakt. Natuurlijk kunnen zulke fouten gebeuren dus ik neem het hun niet kwalijk.

Alles helemaal in orde

Nu echt alles in orde was, kon het moment eindelijk beginnen waar ik zo lang op heb gewacht, de productie van mijn producten. Hier kwamen ook eindelijk de spuitgieten aanbod en ik kon niet wachten om alles mee te maken. Want ik kreeg een uitnodiging om bij de productie erbij te zijn en dat vond ik zelf heel speciaal. Als ondernemer zie je dat niet vaak dat bedrijven je erbij laten zijn tijdens het productieproces. Het was een mooie ervaring en de producten zijn ook zoals ik het wilden. Als ik weer iets moet laten produceren door middel van spuitgieten, weet ik het adres.

Neem contact op

Bent u ook benieuwd wat HSV TMP allemaal te bieden heeft qua spuitgieten voor uw bedrijf of product? Bekijk dan eens de website via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over kunststof spuitgieten en nog veel meer.