Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kunstwerk zoekt opslagruimte in Delft

Mijn schoonzus en ik zochten een goedkope opslagruimte in Delft. Het liep zo de spuigaten uit met haar hobby. Ze heeft veel talent en ze schildert dolgraag. Al heeft ze er niet heel veel tijd voor met een druk gezin en kantoor aan huis. Maar de keer dat ze dan echt de kwasten weer eens uit het stof haalt, maakt ze prachtig werk. Ze heeft ook nog altijd schilderles. Tijdens die lessen maakt ze natuurlijk ook het nodige. Maar weet je wat het probleem is? Haar huis en atelier lopen over vol. Zo ontzettend zonde van al haar mooie doeken, waarvan de meesten op de grond van haar atelier staan te verpieteren. Steeds weer moeten schuiven met al die doeken. Of als ze er eentje trots wil laten zien is het een heel gedoe. Op een gegeven moment heb je natuurlijk ook muren tekort om al het moois te delen met iedereen die je bezoekt.

Opslagruimte in Delft als oplossing bij ruimtegebrek

Een externe opslagruimte in Delft is dan natuurlijk een uitkomst, omdat ze zelf ook in Delft woont. Zo kan ze snel heen en weer mocht het nodig zijn. Ik praat nog steeds op haar in om eens een expositie van al haar werk te houden. Maar ze kan nog geen definitief afscheid nemen van al het moois dat uit haar vingers is gekomen. Snap ik ook wel weer. Daarom mijn idee om op zoek te gaan naar een fijn alternatief. Een opslagruimte in Delft. In de tijd dat haar doeken dan droog en veilig in de opslagruimte in Delft staan, kan ze nieuw werk maken en tegelijkertijd erover nadenken of ze niet toch wat kunstwerken zal verkopen. Ik zou er bijvoorbeeld heel graag een willen hebben. Maar ja, zover is ze nog niet helaas.

Opslagruimte in Delft zo gevonden via opslagmarkt.nl

Die extra opslagruimte in Delft vond mijn schoonzus de beste optie voor haar ruimtegebrek. Over een expositie denkt ze nog steeds na. Het zou echt een goede stap zijn, al is het alleen maar om nieuw materiaal van de opbrengst te kunnen kopen. Samen hebben we in ieder geval die eerste stap gezet en een opslagruimte gehuurd in Delft. Via Opslagmarkt. Dat ging heel eenvoudig en we hadden direct een handig en duidelijk overzicht van alle aanbieders van opslagruimte in Delft. Mijn schoonzus is nu in haar nopjes en voelt de rust en ruimte weer terug in haar eigen huis.