Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houtboor nodig? Of een lijmkit? Technischeprodukten.nl biedt u een ruim aanbod!

Van houtboor tot dreunplaten: technischeprodukten.nl heeft een hele waslijst aan – de naam zegt het al – technische producten. Nu de lente officieel van start is gegaan en het zonnetje volop schijnt, is het een idee om in de tuin of in het huis lekker aan de slag te gaan.

Houtboor? Metaalboor? Onze soorten boren op technischeprodukten.nl
Onze webwinkel kent inmiddels verschillende soorten houtboren. Ook hebben we andere soorten boren in het assortiment. We zetten ze voor u even op een rijtje.

  • Cobaltboor. Deze Cobaltboor is geschikt om in harde, stevige metaalsoorten te boren. Harde metaalsoorten zijn onder andere RVS, inox en aluminium. 

  • HSS Metaalboren. Voor de zachte metaalsoorten en kunststoffen. 

  • Verzinkboor. Voor het verzinken van boorgaten en het afwerken hiervan. 

  • Stappenboor. Ietwat brede gaten verzinken? Dan gebruikt u de stappenboor. U kunt deze boor tevens gebruiken voor het opboren.

  • Speedboor. Deze boor kunt u gebruiken voor brede tot kleine gaten in hout.

  • Slangenboor. Voor de ultieme, goed-afgewerkte, ronde gaten pakt u deze boor. De slangenboor heeft een fantastische afvoer voor hitte.

  • Azobe slangenboor. Net even anders als de doorsnee slangenboor: deze kent namelijk een extra harde lagering om te boren in stevige houtsoorten.
    …Et cetera.

Naast de bovengenoemde hout- en metaalboren hebben wij uiteraard nog betonboren tot onze beschikking. Buiten onze assortiment boren kunt u op technischeprodukten.nl ook scoren voor technische sprays, lijmkitten, rodac luchtgereedschap- en werkplaatsinrichting. Op zoek naar (werk)handschoenen of praktische reinigers? Dan zit u tevens op het goede adres! 

Over technischeprodukten.nl

Als bedrijf bestaat technischeprodukten.nl al een hele poos. Echter heeft het bedrijf sinds 2009 een webwinkel erbij gekregen. Ons kantoor, magazijn en verkoopbalie bevinden zich allemaal op dezelfde locatie, zodat er snel geschakeld en overlegd kan worden. Daarnaast heeft ons team zonder omwegen contact met de fabrikanten en leveranciers. Hierdoor wordt technischeprodukten.nl als prijstechnisch aanschouwd.

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u vast en zeker de service bieden waar u naar begeert. Zo hebben wij kennis op het gebied van verlijming, smering, afdichting en onderhoud. Bovendien leveren wij producten van hoogwaardige kwaliteit, te denken aan producten voor de industrie, techniek en bouw. 

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht op ons filiaal in hartje Veenendaal. Wij staan u daarnaast graag te woord via telefoon, e-mail en social media.