Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Het bedrijf van de maand: Dozenhal

Het is weer tijd voor de verkiezing van het bedrijf van de maand en in augustus moeten we toch kiezen voor Dozenhal. Dit is natuurlijk wegens verschillende redenen en in deze blog deel ik graag met jou waarom het allemaal op deze manier verlopen is en waarom ik Dozenhal aan iedereen zou aanraden die enige vraagstukken heeft op het logistieke proces van verschepen van kleine, middelgrote en grote producten naar klanten in Nederland of in het buitenland. Dozenhal is namelijk een bedrijf die precies weet op welke manier ze moeten werken om te zorgen voor een perfecte beleving bij de klant en daarnaast gewoon extreem hoog voordeel uit hetgeen wat ze afnemen van Dozenhal. In deze blog deel ik graag mijn ervaring.

Dozenhal, mijn ervaring met hen!

Toen ik voor het eerst bij Dozenhal kwam waren ze druk bezig met allerlei bestellingen van klanten, ze vertelden mij dat ze het steeds drukker kregen als gevolg van de stijgende vraag van klanten. Dozenhal was precies het bedrijf wat mij kon helpen, ze waren goed in verschillende zaken tijdens het verkoopgesprek. Ze speelden precies goed in op hetgeen wat ik aan hen had verteld. Dit komt doordat ze niet langer meer bezig waren met de verschillende aanbiedingen die ze zouden kunnen doen waar ik geen gebruik van zou maken. Ze wisten precies op welke manier alles moest gaan verlopen en om deze reden heb ik ook daadwerkelijk een bestelling geplaatst bij Dozenhal. Ik ben erg blij met de manier waarop het toen ging en de wijze waarop wij nu nog steeds iedere week een nieuwe levering van Dozenhal binnenkrijgen.

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd naar wat Dozenhal mogelijk allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf? Twijfel dan niet langer en ga verder naar de website. Hier staat veel informatie over van alles en nog wat, als je twijfels hebt over de manier waarop dit allemaal verloopt dan is mijn advies om het gesprek te starten met Dozenhal. Ze kunnen jou veel vertellen over hun productaanbod en de manier hoe alles gaat verlopen na een order.