Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter in de lease, waarom?

Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om een scooter in de lease aan te schaffen. Voor auto’s is dit een hele gebruikelijke optie, maar waarom zou je dit nu doen voor een scooter? Met deze vraag ben ik bij Polderscooter naar binnengestapt, want zij zijn overigens degene die in de regio op basis van lease scooters aanbieden. Bij binnenkomst werd ik direct benaderd door een van de verkopers die aan mij vroeg wat ik precies zocht en of hij mij van dienst kon zijn. Ik moet zeggen dat Polderscooter dit heel erg netjes doet, ik werd heel vriendelijk benaderd en bovendien voelde ik mij ook niet overrompeld. Toen stelde ik eigenlijk direct mijn vraag: Waarom zou ik scooter in de lease aanschaffen?

De voordelen van een scooter in lease?

Het grootste voordeel van een scooter in de lease is dat je het bedrag niet in een keer hoeft te betalen. Dus als je even niet zo breed zit en je hebt toch op de korte termijn een scooter nodig is dit bij Polderscooter geen enkel probleem. Het hangt ervan af welk type lease je kiest, maar bij scooter is door het relatief lage bedrag koop op afbetaling een verstandige keuze. Dit betekent dat je eigenlijk het product koopt, maar dat je de betaling in termijnen doet. De rente is op dit moment erg laag dus dit is een erg goede optie voor mensen met een klein vermogen. Bij Polderscooter is een erg ruim assortiment scooters, eigenlijk zit er voor iedereen wel iets tussen. Hierbij maakt het niet uit naar welk segment scooter je op zoek bent en wat je budget is, bij Polderscooter ben je op het juiste adres.

Meer weten?

Polderscooter heeft nog veel meer belangrijke informatie die je moet weten als je ervoor kiest om een scooter aan te schaffen. Deze informatie kan een medewerker aan jou vertellen, maar het is ook mogelijk om dit zelf op te zoeken op de website. Je kunt dus de website bezoeken of aan een medewerker in de showroom vragen wat een scooter leasen doet.