Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een Peugeot scooter kopen

Een Peugeot scooter koopt of least u gemakkelijk en snel via Polderscooter. Wij hebben 6 verschillende Peugeots in het assortiment waar u uit kunt kiezen. Dit merk staat voor kwaliteit, verpakt in Frans design. 

Peugeot scooters voor jong en oud

De uitstraling van Peugeot scooters is door de jaren heen veranderd, maar de veelzijdigheid, het praktische aspect en de kwaliteit van de scooters is altijd gebleven. Naast de hoge kwaliteit is ook de opbergruimte een groot voordeel. De meeste modellen hebben namelijk veel opbergruimte voor spullen in de buddyseat. Daarnaast produceert dit merk nog ieder jaar nieuwe modellen en is het merk altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. 

Kopen of leasen?

Deze scooters koop je al vanaf 1599 euro. Dit is de basisvariant. De duurste variant is de retrovariant. Deze retrovariant straalt ware klasse uit en is gebouwd met oog voor zelfs het allerkleinste detail. Bovendien is er ook keuze tussen de zilveren uitvoering of de bruine uitvoering. Het zijn forse bedragen, dat begrijpen wij ook. Daarom kunt u bij Polderscooter ook leasen. In dat geval betaalt u uw nieuwe voertuig in termijnen af, maar bent al wel direct de eigenaar. Leasen bij Polderscooter is helder en transparant. Wij doen niet aan kleine lettertjes of nare verrassingen achteraf. Het leasen kunt u direct online aanvragen. U vult gemakkelijk het formulier in en ontvangt een vrijblijvende offerte per post. Zo zit u nog nergens aan vast en kunt u er rustig nog even over nadenken. 

Waarom bij Polderscooter?

Polderscooter is de erkende scooter leverancier van Flevoland. Wij hebben een jong en dynamisch team die u kan bijstaan met advies op maat. Wij doen niet alleen de verkoop, maar ook het onderhoud van uw nieuwe voertuig. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Bij ons kunt u met alle merken twee- en viertakt scooters terecht. Onze ervaren monteurs staan graag tot uw dienst. Het is verstandig om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, om het rijtuig in goede staat te houden en grote problemen te voorkomen. Wij doen daarom dan ook de kleine en grote onderhoudsbeurt. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website.

Koop een Peugeot scooter op https://www.polderscooter.nl/scooters/peugeot-scooter.