Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een goede makelaar in Veenendaal om mee samen te werken

Toen wij ons huis in de verkoop wilden gaan zetten, was het natuurlijk eerst belangrijk om op zoek te gaan naar een makelaar in Veenendaal. Dat was dan ook de reden dat wij op internet zijn gaan zoeken naar de verschillende makelaars die er waren om te kijken of er een makelaar bij zat die ons meteen al aansprak. Toen wij een kijkje namen op de verschillende websites, viel ons oog al erg snel op de website van Zonnenberg Makelaardij. Deze makelaar uit Veenendaal sprak ons aan omdat de website er erg persoonlijk uitzag en het ons ook leek of deze makelaar op een persoonlijke manier te werk ging.

Contact opnemen met deze makelaar in Veenendaal

Wij besloten contact op te gaan nemen met deze makelaar uit Veenendaal. Dit is een keuze waar wij geen moment spijt van hebben gehad en waar wij dan ook erg blij mee zijn. Toen wij contact opnamen met Zonnenberg Makelaardij, werden wij meteen erg vriendelijk te woord gestaan. Ons werd alles verteld over de verschillende mogelijkheden en wij werden dan ook al erg snel uitgenodigd om langs te komen. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek werd ons alles verteld wat wij moesten weten. Zo wisten wij goed wat wij konden verwachten en wat er nodig was om op een goede manier ons huis in de verkoop te zetten.

Beloftes worden waargemaakt

Dat alles wat Zonnenberg Makelaardij ons beloofde ook echt klopte, was iets waar wij al heel snel achter kwamen. Ons huis was namelijk binnen no-time verkocht en dit was dan ook echt iets waar wij erg blij mee waren. Dit zorgde ervoor dat wij ons geen zorgen meer hoefden te maken over ons huis en daardoor viel er echt een last van onze schouders.

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met de diensten van deze makelaar uit Veenendaal en raden hen dan ook zeker aan anderen aan. In de toekomst weten wij zeker van welke makelaar wij weer gebruik zullen maken en wij hopen dan ook dat Zonnenberg Makelaardij in de toekomst veel meer mensen blij mag maken met de verkoop van hun huis!