Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een goede fotograaf vinden in de omgeving van Veenendaal

Ik heb een aardige en goede fotograaf gevonden die voor mij en mijn familie een dienst wilde verlenen. Al voor een lange poos wilde we graag een familie fotoshoot houden met het hele gezin. Onze opa en oma begonnen steeds een dagje ouder te worden en ze gingen elke dag een stapje achteruit met hun gezondheid. Daarom wilde we nog een mooi portret vastleggen nu het gezin nog helemaal compleet is.

Een fotograaf voor een familie fotoshoot

Het plan was eerst om onze eigen fotograaf, mijn zus, de fotoshoot te laten doen in de omgeving van Veenendaal. Maar toen besefte we dat als zij de foto’s zal maken, zij er ook niet op de foto’s staan. Dit wilden we natuurlijk niet, dus moesten we een echte fotograaf inhuren om deze klus te klaren. Gelukkig heeft mijn zus vele connecties met andere bedrijven en die had zo contact met een fotograaf van het bedrijf Oh Belle Fotografie. Haar naam was Corine en zij wilde ons graag helpen met het mooi fotograferen. Natuurlijk tegen een prijs, maar ze vroeg gelukkig geen hoog bedrag. Nadat we alles hadden geregeld en een datum hadden geprikt, konden we kijken wat iedereen zou aan doen bij de fotoshoot.

Voor altijd een prachtige herinnering

Op de locatie waar we hadden afgesproken was iedereen lekker op tijd aanwezig en we hadden een goede dag uitgekozen. We hadden super lekker weer en iedereen kon dus in hun leukste kleding op de foto. Er zijn vele verschillende foto’s gemaakt en we hadden echt super veel plezier hierin. Van super leuke foto’s tot rare houdingen. Nu we terug kijken op de foto’s zien we nog een mooi en compleet gezien dat voluit geniet van het leven en van elkaar. We willen Corine bedanken voor de tijd die ze heeft genomen voor de foto’s.

Probeer het zelf

Wilt u ook een leuke fotoshoot regelen voor uzelf of voor iemand anders? Bekijk dan de website van Corine via www.ohbelle.nl voor meer informatie over de diensten die zij aan u kunnen aanbieden.