Yuiemi
Image default
Business / Transportation and Logistics

De gunstige eigenschappen van palletboxen

Bent je toe aan de vernieuwing van de materialen binnen het bedrijf en ben je daarbij op zoek naar een functionele oplossing voor pallets? Palletboxen geven zekerheid aan de transport en opslag van je producten, omdat ze ten opzichte van pallets voorzien zijn van vier opzetwanden en eventueel een deksel. Zo staan de producten een stuk vaster dan voorheen en is er minder kans op beschadigingen gedurende transport of opslag. De palletboxen bieden een totaaloplossing met tal van voordelen die je als bedrijf graag geniet.

Met verschillende afmetingen en materialen zijn de palletboxen een betrouwbare optie voor ieder bedrijf. Zeker wanneer je als bedrijf actief bezig bent met transport van grotere producten of opslag een voornaam onderdeel is van het bedrijfsproces, zijn palletboxen een efficiëntere optie ten opzichte van de pallets. Voor iedere bedrijfskolom zijn de palletboxen van toegevoegde waarde, omdat de transport van en naar een bestemming minder tijd kost. Wat zijn deze palletboxen en waarom zijn ze handig in het gebruik?

Upgrade

Palletboxen zijn een upgrade voor de herkenbare pallets. Naast de solide bodem bieden de palletboxen vier zijwanden en vaak een deksel voor bovenop de palletbox. Zo kun je het product van alle kanten beschermen en stevig laten staan, zodat je risicoloos producten kunt verplaatsen of opslaan. De palletboxen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, doorgaans hout, kunststof en staal. Al deze materialen bieden dezelfde optimale bescherming voor je product.

Diverse eigenschappen

De zijwanden van de palletboxen zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en dus prima aan te passen op allerlei typen producten. Het gebruiksgemak is van hetzelfde laagdrempelige niveau als bij pallets, want je kunt de zijwanden open klappen om in te laden. De deksel zorgt van de palletboxen zorgt ervoor dat je palletboxen op elkaar kunt stapelen en dit levert je een scherpere invulling van de aanwezige ruimte op. Zowel voor opslag, als ook zeker voor transport/vervoer, zijn de palletboxen ideaal.