Yuiemi

LED STRALERS als LED VERLICHTING voor buiten

Business / Transportation and Logistics

Wanneer je op zoek bent naar lampen die geschikt zijn om grote oppervlakten buitenshuis te verlichten, zoals een bedrijventerrein, een park of een parkeerplaats, hoef je niet langer verder te zoeken. LED STRALERS bieden hiervoor namelijk de ideale oplossing. Deze sterke LED LAMPEN zijn uitermate milieuvriendelijk en zuinig en gaan vele malen langer mee dan conventionele stralers, waardoor je veel geld en energie bespaart met deze eenmalige investering. Dankzij de waterdichtheid van de LED STRALERS en de optie om te kiezen voor LED LAMPEN met een bewegingssensor, zijn deze lampen uitermate geschikt om buiten toe te passen.

Waterdichte LED LAMPEN voor buiten

LED STRALERS komen in diverse maten van waterdichtheid. Dit is natuurlijk handig wanneer je ze buiten wilt toepassen, omdat ze hier regelmatig te maken zullen krijgen met weersomstandigheden zoals regen, hagel en sneeuw. Hier moeten ze goed bestand tegen zijn, dus het is verstandig om te kiezen voor LED VERLICHTING met een hoge mate van waterdichtheid. Deze waterdichtheid kun je herkennen aan de IP-waarde op de verpakking. Deze wordt aangegeven met de letters IP en daarna een getal. Hoe hoger dit getal, des te hoger de mate van waterdichtheid van de LED STRALERS. Het is het best om te kiezen voor een hoge IP-waarde, zoals IP65 of IP67. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de LED LAMPEN lang zullen meegaan, ook buitenshuis.

LED STRALERS met bewegingssensor

Je kunt ervoor kiezen om LED STRALERS met een bewegingssensor aan te schaffen. Dit is extra handig, omdat de lichten automatisch aan zullen gaan wanneer er iemand in het donker aankomt. Zo kan deze persoon direct goed zien waar hij loopt, en daarnaast kunnen de LED LAMPEN zo ook uitstekend dienen als beveiligingslampen. Een ander voordeel van bewegingssensors is dat je er extra veel geld mee kunt besparen. Dit kun je doen door zelf de tijd, afstand en gevoeligheid van de LED STRALERS kunt instellen, waardoor hij alleen aangaat wanneer dit echt nodig is. Zo voorkom je dat de LED VERLICHTING op overbodige momenten schijnt, wat extra veel geld bespaart. LED STRALERS zijn dus een uitstekende optie voor het milieu, en voor je portemonnee!

https://www.leds-depot.be/led-commercieel/led-stralers-ip65.html