Haal het maximale uit de espressomachine volautomaat

Business / Transportation and Logistics

Met welk type water haal je nu het maximale uit de koffie van je espressomachine volautomaat? Is dat iets wat u zichzelf ook wel eens afvraagt? Lees dan snel verder. Wij hebben het antwoord voor u. Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Dat is namelijk kraanwater. Vul het reservoir dan ook niet met warm water, mineraalwater, melk of een andere vloeistof. Hier is de beste volautomatische espressomachine niet voor gemaakt. De espresso volautomaten van Krups zijn ingesteld op waterhardheid 3. Wil je weten wat de hardheid van het water in jouw regio is? Dompel het papieren teststrip die bij de espressomachine volautomaat geleverd is gedurende een seconde in het water. Wacht eventjes en je kunt het resultaat eenvoudig ervan aflezen. Wanneer het waterreservoir ontbreekt, niet goed gevestigd is of onvoldoende gevuld is, gaat het lampje branden en kan je geen koffie bereiden.

Hoe zorg je ervoor dat de volautomatische espressomachine zo lang mogelijk meegaat?

Net een nieuwe espressomachine volautomaat aangeschaft? Dan wilt u hier natuurlijk het maximale uit halen, voor een zo lang mogelijke tijd. Om hiervoor te zorgen, is het een goed idee om regelmatig onderhout te plegen aan de volautomatische espressomachine. Zo wordt aangeraden om de espressomachine volautomaat dagelijks te spoelen na je laatste kopje koffie. Heb je de volautomatische espressomachine lang niet gebruikt? Zet dan eerst een bakje koffie zonder deze op te drinken. Zo weet je zeker dat de espresso volautomaten klaar voor gebruik zijn. Is de beste volautomatische espressomachine toe aan een reinigingsbeurt? Dan geeft de machine zelf een melding. Op het display worden alle stappen weergegeven die eenvoudig uit te voeren zijn. Het reinigingsproces duurt ongeveer 20 minuten.

Dankzij de volautomatische espressomachine iskoffiezetten nog nooit zo eenvoudig geweest

Weet u wat er nu zo handig is aan de espressomachine volautomaat van Krups? Hij past bij werkelijk elke keuken. Dat komt door het compacte formaat van deze machine. Dat is echter lang niet het enige voordeel van dit apparaat. Daarnaast voert de beste volautomatische espressomachine het gehele proces zelfstandig uit. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete koffie uit te kiezen en op één knopje te drukken. Wist je dat Krups een van de meest compacte volautomaat koffiemachines heeft ontwikkeld? Dit is namelijk de Automatic EA8150. Maar het assortiment aan espresso volautomaten is nog veel breder. Ook voor de lekkerste koffie thuis en een heerlijke cappuccino is er een espressomachine volautomaat. Bekijk het assortiment online en kies jouw favoriete volautomaat espressomachine. Je zult al snel de vele voordelen ervaren.