De iPhone 8 hoeft niet duur te zijn

Business / Transportation and Logistics

Een iPhone 8 64GB hoeft niet duur te zijn. De oplossing hiervoor: een refurbished iPhone 8. Onderstaand lees je waarom refurbished iPhone 8 een verstandige keuze is.

Financieel aantrekkelijk

Het kopen van een iPhone 8 als los toestel is vrijwel altijd goedkoper dan het afsluiten van een telefoonabonnement. Steeds meer mensen kopen een smartphone tegenwoordig als los toestel en combineren deze met een sim-only abonnement. Wil je nog goedkoper uit zijn? Kies dan bijvoorbeeld voor een iPhone 8 van Forza Refurbished. Hiermee bespaar je veel geld en zit je ook niet vast aan een duur tweejarig telefoonabonnement.  

Op 50 punten gecontroleerd

Een refurbished iPhone 8 64GB is meestal een eerder gebruikt toestel, dit is hetzelfde als een tweedehands iPhone. Echter, het verschil tussen beide is dat een refurbished iPhone op meer dan 50 punten is gecontroleerd. Een iPhone 8 van Forza Refurbished is zowel door techniekers als door robots gecontroleerd. Hierdoor ben je verzekerd van de meest betrouwbare kwaliteit refurbished dankzij de zorgvuldige controle.

Zeer betrouwbaar met twee jaar garantie

De meeste refurbished aanbieders bieden minimaal één jaar garantie aan. Bij Forza Refurbished ontvang je zelfs standaard twee jaar garantie bij aankoop van een iPhone 8 silver. Dit is zelfs meer dan de standaard garantie van Apple. Het kopen van een refurbished iPhone 8 is naast het feit dat deze een stuk goedkoper is, ook zeer betrouwbaar. Indien er een eventueel defect optreed, dan kun je terugvallen op de twee jaar garantie.

In conclusie

Een iPhone 8 kopen, maar niet teveel geld uitgeven? Kies dan voor een refurbished iPhone 8. Naast een betaalbare prijs ben je ook zeker van een betrouwbare aankoop door de objectieve controle door robots en standaard twee jaar garantie.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/8